S.C LDA Expert S.R.L este autorizata C.E.C.C.A.R, C.C.F.R , C.A.F.R , A.N.E.V.A.R

Companie

Cine suntem ?

Un grup de profesionisti in domeniul financiar contabil organizati in societatea de profil Lda Expert, incluzand societatea de avocatura si societatea partenera Financiar - Juridic.

Cum ne-am infiintat?

In anul 2004 am hotarat, dupa studii amanuntite a mediului de afaceri si a problemelor specifice tranzitiei la economia de piata, a deficientelor sistemului fiscal, sa venim in sprijinul partenerilor nostri, cu experienta, eficienta rezultatelor si nu in ultimul rand cu solutiile oferite pentru imbunatatirea rezultatelor financiare.

Dorinta noastra este ca fiecare trebuie sa plateasca exact cat trebuie, corect si legal si sa beneficieze de toate facilitatile fiscale oferite de statul unde isi desfasoara activitatea. Astfel a aparut Lda Expert societatea mama iar in perioada urmatoare am tintit sectorul servicilor complete, inclusiv dezvolatarea conceptului de “Consulting On Line”.

De la inceputul activitatii am investit continuu in dezvoltarea serviciilor complexe pentru partenerii nostri, in pregatirea continua a personalului calificat si nu in ultimul rand in dotarea tehnica si programele informatice avansate pentru realizarea activitatii financiar - contabile.

Efortul nostru sustinut de investitiile semnificative din ultimii 10 ani a dus la formarea unui portofoliul important de clienti, parteneri puternici si investitori strategici pentru mediul de afaceri din Romania. In toata aceasta perioada nu am uitat clientii mici si mijlocii, in curs de dezvoltare pe care i-am ajutat si consiliat pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Suntem mereu alaturi de clienti prin solutiile si studiile oferite. Astfel, clientul dispune in mod curent de toate informatiile financiar-contabile si mai ales de informatii fiscale, acestea fiind suportul deciziilor economice si financiare necesare in coordonarea unei activitati economice sanatoase/eficiente si unei afaceri competitive in Europa.

Sa auzim de bine,

Succes in afaceri!

Partener Manager D-nul.  Adrian Lala.